Tarieven

Een letselschade advocaat hoeft u niets te kosten. Als de tegenpartij de aansprakelijkheid voor de letselschade erkend, dan moeten ook de redelijke advocaatkosten worden vergoed. Het inschakelen van Dolderman Letselschade Advocaat hoeft het slachtoffer dan ook niets te kosten.

Ook de kosten voor het inschakelen van een medisch adviseur en andere deskundigen moeten na de erkenning van de aansprakelijkheid, door de tegenpartij worden betaald. Op deze manier wordt het inschakelen van een gespecialiseerd letselteam voor alle slachtoffers mogelijk.

Meer informatie. Heeft u specifieke vragen over onze tarieven? Bel ons tijdens kantooruren op 030-2302060. U krijgt ons direct aan de lijn. U kunt ook meteen uw vraag samen met een beschrijving van het ongeval doorsturen. Klik hier en vul het contactformulier in.

Eerste adviesgesprek altijd gratis

Een slachtoffer ontvangt bij ons altijd een gratis adviesgesprek. In dit gesprek geven wij juridisch advies. Wij kunnen dan ook bepalen wie aansprakelijk is voor uw schade. Zo kunt u een goede inschatting maken over de mogelijkheden om een schadeclaim in te dienen en beperkt u de financiële risico’s.

Wij werken ook op pro deo basis

Onze letselschade advocaten werken ook op pro deo basis. Wij vragen voor u de toevoeging aan en u betaalt slechts de eigen bijdrage. Ook kunnen wij een subsidie voor een medisch haalbaarheidsonderzoek aanvragen. Of een slachtoffer voor pro-deo rechtsbijstand in aanmerking komt, is afhankelijk van het inkomen en vermogen.

No cure no pay

Sinds 1 januari 2014 is het voor letselschade advocaten ook mogelijk om een soort no-cure no-pay afspraak met slachtoffers te maken. Dit kan in bepaalde gevallen interessant zijn, bijvoorbeeld als een slachtoffer niet in aanmerking komt voor pro deo.

No cure no pay betekent, dat als onze letselschade advocaat geen resultaat (schadevergoeding) voor u behaalt, u de advocaatkosten niet hoeft te betalen. U loopt dan geen enkel financieel risico.

Als Dolderman Letselschade Advocaat wel resultaat behaalt krijgen wij een beloning. Wij zullen ons uurtarief verdubbelen. Echter, de totale advocaatkosten mogen niet meer bedragen dan maximaal 25 of 35% van de totale opbrengst van de zaak.

Let op! Als de aansprakelijkheid voor uw letsel is erkend, dan is het in de meeste gevallen niet interessant om een no cure no pay afspraak te maken. Na erkenning van de aansprakelijkheid moet de tegenpartij immers de redelijke advocaatkosten vergoeden.

Altijd duidelijke afspraken!

Dolderman Letselschade Advocaat maakt duidelijke en heldere financiële afspraken met cliënten. Wij leggen de afspraken ook schriftelijk vast om misverstanden te voorkomen. Zo weten onze cliënten precies waar ze aan toe zijn.

Letselschade? Schakel een letselschade advocaat in

  • Altijd gratis juridisch advies;
  • Vaak geen kosten advocaat;
  • Pro deo mogelijk;
  • No cure no pay mogelijk;
  • Helder en duidelijke financiële afspraken.

U kunt rekenen op uitstekende juridische hulp. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard.

Vertel uw verhaal; slachtoffers staan niet alleen

Meer weten over onze kosten of direct uw zaak voorleggen? Klik op de onderstaande knop en vul uw naam, e-mailadres en bericht in. Een letseladvocaat van ons advocatenkantoor neemt zo snel als mogelijk contact met u op.

Vertel uw verhaal, klik hier