Advocaat Dwarslaesie

Bent u of uw dierbare het slachtoffer geworden van een ongeval met een dwarslaesie tot gevolg?

Het slachtoffer (en zijn gezin) zal de ernstige gevolgen van het ongeluk op medisch, financieel, emotioneel en sociaal vlak zijn hele leven lang met zich mee dragen.

Het is dus van groot belang dat het slachtoffer van een dwarslaesie een ervaren en deskundige advocaat dwarslaesie inschakelt om hem te voorzien van juridische hulp.

Neem contact op voor juridische bijstand! Wij zijn bekend met de ernstige schade van een dwarslaesie. Onze advocaten letselschade zetten ons maximaal in om onze cliënten gedurende het gehele traject stap voor stap te begeleiden.

Schakel nu onze rechtshulp in:

  • Altijd gratis juridisch advies;
  • Huisbezoek mogelijk;
  • Wij zijn lid van de Vereniging voor Letselschade advocaten, dus de kwaliteit is gegarandeerd;
  • Wij eisen een volledige compensatie van uw letsel.

Letselschadetraject Dwarslaesie

Het letselschadetraject bij een dwarslaesie is een ingewikkeld traject en kan veel tijd in beslag nemen. Het letselschadetraject bestaat uit verschillende fasen.

Allereerst de aansprakelijkheidsfase waarin een tegenpartij moet worden gevonden die aansprakelijk is voor de dwarslaesie.

Als de aansprakelijkheid is erkend dan vangt het schaderegelingstraject aan waarin de schade op medisch en financieel gebied inzichtelijk moet worden gemaakt. Meer informatie over het letselschadetraject bij een dwarslaesie?

Zie ook:

Schadevergoeding dwarslaesie

Als het ongeluk is veroorzaakt door een ander (en hij is in juridische zin aansprakelijk), dan komt het slachtoffer in aanmerking voor een schadevergoeding. De schadevergoeding bestaat uit gemaakte kosten, gemiste inkomsten en smartengeld.

Aangezien een dwarslaesie blijvend letsel tot gevolg heeft en qua letsel behoort tot de zwaarste categorie, zal de schadeclaim vaak hoog zijn. Meer weten over de schadevergoeding bij een dwarslaesie?

Zie ook: overzicht schadeposten dwarslaesie

  • Onze letselschade advocaat werkt ook op pro deo basis! Wilt u hulp bij het indienen van een claim? Volg de link, vul uw gegevens in> en een van de advocaten van ons letselschadebureau neemt direct contact met u op.

Zoekt u juridische ondersteuning van een advocaat dwarslaesie?

De advocaten van ons advocatenkantoor in Utrecht geven rechtsbijstand aan slachtoffers van dwarslaesie door het gehele land! Door onze specifieke ervaring met het claimen van schadevergoeding bij dwarslaesie worden wij door slachtoffers uit het gehele land benaderd.

  • Kunt u in verband met uw klachten niet naar ons advocatenbureau in Utrecht komen? Geen probleem, onze expert bezoekt u thuis! Neem direct contact op met onze letselschade advocaat.

Kosten advocaat dwarslaesie

Als de aansprakelijkheid voor het ongeluk is erkend, dan moet niet alleen de schade van het slachtoffer worden vergoed, maar ook de advocaatkosten. Het inschakelen van letselschadespecialist hoeft u dus niets te kosten!

Omdat wij alle slachtoffers willen helpen, en dus ook de mensen met een ‘kleinere beurs’ werkt onze letselschade advocaat ook op pro deo basis.

Met ingang van januari 2014 wordt het voor letselschade advocaten mogelijk om op basis van ‘no win no fee’ te werken. Dit systeem houdt in dat indien het slachtoffer geen schadevergoeding ontvangt, het slachtoffer geen advocaatkosten hoeft te betalen.

Gratis advies bij letselschade

Wij geven altijd gratis advies! Heeft u juridische vragen, neem vrijblijvend contact op. Een van onze advocaten staat u graag te woord.

Wij nemen uw zorgen uit handen

Indien u rechtsbijstand van ons inschakelt, dan zullen wij u steunen gedurende het gehele letselschadetraject. Wij werken met de beste medisch specialisten om ervoor te zorgen dat u de beste juridische begeleiding krijgt.

  • Slachtoffer centraal;
  • Wij luisteren naar onze cliënten. Begrijpelijke communicatie;
  • Maximale schadevergoeding.

Schakel ons in

Wilt u uw schade claimen. Laat u bijstaan door onze advocaat dwarslaesie en wij zorgen voor de juridische afwikkeling van uw schadevergoeding, zodat u zich kunt richten op uw revalidatie. De belangen zijn groot, dus zorg voor deskundige rechtsbijstand!

Klik op ‘neem contact op’ vul uw naam en e-mailadres en bericht in, en onze letselschade advocaat neemt zo snel als mogelijk contact met u op. Bellen kan ook 030-2302060.

Vertel uw verhaal, klik hier