Letselschade hondenbeet

Honden zijn speelkameraadjes en geven ons gezelschap. Maar helaas kunnen honden soms mensen aanvallen en bijten. Als u of uw kind het slachtoffer is van een agressieve hond, neem dan contact op met de letselschade advocaat van DLA te Utrecht. Wij zorgen ervoor dat u een schadevergoeding krijgt voor uw letselschade.

DLA helpt u

Of de hond nu bekend staat als agressief, ongeacht het ras, elke hond kan plots uitvallen naar de krantenbezorger, een jogger of een spelend kind. Een aanval van een hond kan leiden tot tot lichamelijk maar ook geestelijk letsel waarvoor psychische hulp ingeschakeld worden.

Hoewel een slachtoffer van een agressieve hond natuurlijk gelijk medische behandeling nodig heeft, is het heel belangrijk om zoveel als mogelijk informatie van de eigenaar van de hond te bemachtigen. Noteer de naam, het adres en het telefoonnummer van de eigenaar. Doe eventueel aangifte bij politie.

Traumatische ervaring

Een aanval van een agressieve hond kan een traumatische ervaring zijn voor het slachtoffer. Er zijn slachtoffers, met name kinderen, die ernstige angstklachten ontwikkelen en het huis niet meer durven te verlaten. Wij claimen uw schade zodat u de medische zorg kunt genieten die nodig is om te herstellen van letsel.

Juridische begeleiding bij letselschade

DLA zijn zeer ervaren met het vergoed krijgen van letselschade en heeft al veel slachtoffers geholpen. Bij DLA staat het slachtoffer centraal en wij leggen alles in begrijpelijke taal uit. Vanuit het letselschade advocatenkantoor in het centrum van Utrecht worden slachtoffers uit Nederland begeleid, stap voor stap, door het letseltraject.

Gratis advies

Wilt u mee informatie over het claimen van schade door agressieve honden, neem dan vrijblijvend contact met DLA op. Het letselteam staat klaar om u helpen. Wilt u de service en deskundigheid van DLA ervaren, wacht dan niet langer en bel 030-2302060 of vul het contactformulier in.

Vertel uw verhaal, klik hier