Letselschade door mishandeling

Als u het slachtoffer bent van een geweldsmisdrijf en u heeft letselschade door bijvoorbeeld mishandeling, seksueel misbruik of beroving, dan staat de letselschade advocaat van DLA klaar om u te begeleiden. De gevolgen van een geweldsmisdrijf kunnen een grote impact hebben op slachtoffers; zowel lichamelijk letsel als geestelijk letsel kan aan de orde zijn.

Pro deo letselschade advocaat

De mogelijkheden om letselschade te claimen bij de dader van een misdrijf zijn uitgebreid. De positie van het letselschade slachtoffer in het strafproces is de laatste jaren sterk verbeterd. U kunt zich als letselslachtoffer bijvoorbeeld voegen in het strafproces en zo uw letsel te claimen.

Is er ernstige en ook ingewikkelde schade dan zal het slachtoffer de dader ook civielrechtelijk aansprakelijk moeten stellen. Alleen via deze weg kan de volledige letselschade en smartengeld worden geclaimd.

Als letselschade advocaat kunnen wij u helpen

Het kan voorkomen dat de dader van het misdrijf geen geld heeft om uw letselschade en smartengeld te vergoeden. U staat in uw recht, maar u blijft met lege handen staan. Een advocaat van DLA kan er dan voor zorgen dat u alsnog een vergoeding voor u letsel kunt krijgen via het schadefonds geweldsmisdrijven.

Als de dader van het misdrijf wel een dikke bankrekening heeft, of een koophuis en een dure auto, dan zullen wij direct beslag leggen op het vermogen om zo te zorgen dat het slachtoffer krijgt wat hem toekomt. Het kan niet zo zijn dat misdaad loont. De letselspecialist van DLA is van alle markten thuis om uw belangen te realiseren.

Getuige van een mishandeling van uw dierbare?

Niet alleen het directe slachtoffer kan letsel oplopen bij geweld. Het kan ook voor getuigen een zeer traumatische ervaring zijn om te moeten zien dat tegen uw partner, broer of ouder geweld wordt toegebracht. Getuigen van geweld met geestelijk letsel kunnen hun letselschade ook claimen bij de dader(s).

DLA staat klaar om u te helpen

De letselschade deskundige van DLA zet zich in voor cliënten om een maximale letselschade schadevergoeding te krijgen zodat alle schade wordt gecompenseerd. Wilt u ook volledig gratis kennismaken met ons bel dan 030-2302060. U kunt ook op de onderstaande knop klikken en het contactformulier invullen zodat u wordt teruggebeld. U bent van harte welkom op het letselschade advocatenkantoor te Utrecht.

Vertel uw verhaal, klik hier