DoldermanLetselschadeAdvocaat

Maakt deel uit van AHL Advocaten Utrecht
085024 00 41
Bel voor gratis advies Bel mij terug Contact

Mishandeling

Als u het slachtoffer bent van een geweldsmisdrijf en u heeft letsel door bijvoorbeeld mishandeling, seksueel misbruik of beroving, dan staan onze letselschade advocaten voor u klaar om u zo goed mogelijk te begeleiden.

De gevolgen van een geweldsmisdrijf kunnen een grote impact hebben op slachtoffers; zowel lichamelijk letsel als geestelijk letsel kan aan de orde zijn. Ons kantoor is in bezit van het LSA kwaliteitskeurmerk; daarmee is goede juridische hulp gegarandeerd!

Meld uw letselschade:
● Geen juridische zorgen: wij nemen u al het werk uit handen
● Meer rust: u kunt de tijd nemen om rustig te herstellen
● Hoge schadevergoeding: dankzij samenwerking met verschillende specialisten

Letsel na mishandeling? Klik hier en vertel ons wat er precies is gebeurd. U ontvangt gratis juridisch advies. Wij werken voor slachtoffers uit heel Nederland. Ons kantoor is aangesloten bij de LSA. Het lidmaatschap van de LSA is voor advocaten het hoogst haalbare keurmerk. U kunt dan ook rekenen op uitstekende rechtsbijstand!

Dader aansprakelijk stellen

De mogelijkheden om letselschade te claimen bij de dader van een misdrijf zijn uitgebreid. De positie van de slachtoffers in het strafproces is de laatste jaren sterk verbeterd. U kunt zich als letselslachtoffer bijvoorbeeld voegen in het strafproces en zo uw letsel te claimen.

Is er ernstige en ook ingewikkelde schade dan kunnen wij de dader ook civielrechtelijk aansprakelijk stellen. Alleen via deze weg kan de volledige letselschade en het smartengeld worden geclaimd.

Schadevergoeding claimen

Het kan voorkomen dat de dader van het misdrijf geen geld heeft om uw letselschade en smartengeld te vergoeden. U staat in uw recht, maar u blijft met lege handen staan. Een advocaat uit ons team kan er dan voor zorgen dat u alsnog een vergoeding voor u letsel kunt krijgen via het schadefonds geweldsmisdrijven.

Als de dader van het misdrijf wel een dikke bankrekening heeft, of een koophuis en een dure auto, dan zullen wij direct beslag leggen op het vermogen om zo te zorgen dat het slachtoffer krijgt wat hem toekomt. Het kan niet zo zijn dat misdaad loont. Onze letselschadeadvocaten zijn van alle markten thuis om uw belangen te realiseren.

Getuige van een mishandeling van uw dierbare?

Niet alleen het directe slachtoffer kan letsel oplopen bij geweld. Het kan ook voor getuigen een zeer traumatische ervaring zijn om te moeten zien dat tegen uw partner, broer of ouder geweld wordt toegepast. Getuigen van geweld met geestelijk letsel kunnen hun letselschade ook claimen bij de dader(s).

Maximale inzet voor slachtoffers

Wij doen er alles aan om voor u een maximale letselschadevergoeding uitgekeerd te krijgen, zodat alle schade wordt gecompenseerd. Indien noodzakelijk, stappen wij naar de rechter om uw gelijk te halen. Wij begeleiden u van A tot Z naar de maximale schadevergoeding.

Neem contact op: vertel ons wat er is gebeurd

Letsel na mishandeling? Klik op de onderstaande knop vertel ons wat er precies is gebeurd. U ontvangt gratis juridisch advies. Op uw verzoek claimen wij de maximale schadevergoeding bij de tegenpartij. U heeft meer rust, minder zorgen en meer tijd voor medisch herstel. Ons kantoor is in bezit van een kwaliteitskeurmerk.

U kunt rekenen op de beste juridische begeleiding. Wij vertellen u duidelijk waar u allemaal recht op heeft. Onze letselschadeadvocaten kunnen uw zaak direct in behandeling nemen. Blijf niet met uw schade zitten! Klik op de onderstaande knop en vul uw gegevens in.