Ongevallen in winkels

Winkelen is een dagelijkse bezigheid van veel Nederlanders en het komt regelmatig voor dat tijdens het winkelen schade wordt opgelopen door een verwijtbare fout van de winkelier. En hoewel de meeste ongevallen met een sisser aflopen, is het de moeite waard om contact met een letselschade advocaat van DLA op te nemen.

DLA helpt

Vanuit het letselschade advocatenkantoor in Utrecht helpt DLA slachtoffers uit Nederland. Wilt u gratis juridisch letselschade advies, dan kunt u contact met een letselexpert opnemen.

Letselschade claimen

Veel ongevallen in supermarkten zijn het gevolg van gladde vloeren door regenwater, een kapotte koelkast of onjuist schoonmaken. Ook fruit en groente dat op de grond ligt, kan ervoor zorgen dat klanten uitglijden. Een eigenaar van een supermarkt moet ervoor zorgen dat de vloeren van de supermarkt regelmatig worden gecontroleerd en gevaarlijke situaties worden verwijderd.

In warenhuizen zijn roltrappen een risico op letselschade. Omdat roltrappen gevaarlijk zijn, moet een winkelier veiligheidsmatregelen nemen om te voorkomen dat klanten ongelukken kunnen gebeuren. Als vast komt te staan dat onvoldoende veiligheidsmaatregelen zijn genomen, dan zorgt DLA ervoor dat u uw letselschade vergoed krijgt.

Optimale ondersteuning

DLA gelooft dat optimale juridische ondersteuning in een letselschadeprocedure meer moet zijn dan alleen schade claimen. Daarom werkt DLA bijvoorbeeld met uitstekende arbeidsdeskundigen die cliënten kunnen re-integreren naar passende arbeid. En als er een schadevergoeding is uitbetaald, dan wordt op verzoek van de cliënt een betrouwbare financieel adviseur geregeld. Ervaar de full service letselschade begeleiding van DLA.

DLA neemt uw zorgen uit handen

Er staat altijd een letselschade advocaat van DLA klaar om u te helpen.Bent u het slachtoffer van een ongeval in de supermarkt of in een andere openbare ruimtes, dan kan DLA de oplossing zijn waar u naar zoekt. Wilt u gratis advies over uw mogelijkheden of wilt u direct een schadeclaim indienen, bel 030-2302060 of vul het contactformulier in en u wordt teruggebeld.

Vertel uw verhaal, klik hier