Letselschade bij politieagenten

U heeft als politieagent letselschade opgelopen als gevolg van het uitvoeren van uw werkzaamheden. Letselschade advocaat Mr. Vincent Dolderman is specialist op het gebied van letsel en PTSS bij politieagenten. Ons toegewijd team van letselschadespecialisten heeft al veel agenten met succes juridisch ondersteund.

Groot risico op lichamelijke- of psychische letselschade bij de politie

Politieagenten lopen elke dag een aanzienlijk risico op letsel. Naast de kans op lichamelijk letsel door een dienstongeval of bedrijfsongeval, bestaat ook het risico op psychisch letsel (bijvoorbeeld Post Traumatisch Stress Syndroom, PTSS).

Het claimen van politie letsel is een specialisme

Door de combinatie van rechtspositionele claimmogelijkheden, afwijkende procedures en specifieke politie regelgeving, kan zelfs de meest ervaren letselschade advocaat vastlopen in een politie schadeclaim. Wilt u weten wat er op u afkomt na een politie dienstongeval? DLA heeft de kennis en ervaring om uw politie letselschade vergoed te krijgen.

Procedure bij letselschade politieagenten

Een politie letselschade procedure bestaat uit verschillende elkaar opvolgende miniprocedures. Elke miniprocedure is belangrijk en een valse start kan verstrekkende gevolgen hebben. Zonder dat de politie ambtenaar het beseft vangt het letseltraject al aan op het moment dat de feitelijke toedracht van het dienstongeval wordt opgetekend. Zorg dan ook dat zo snel als mogelijk deskundige juridische ondersteuning wordt ingeschakeld.

Wij begeleiden politieagenten ook bij een ontslag

Het komt nogal eens voor dat politie agenten na een dienstongeval hun functie niet meer kunnen uitoefenen. Het gevolg kan dan zijn dat na een dienstongeval ontslag en arbeidsongeschiktheid volgt. Een advocaat van DLA geeft juridische ondersteuning bij letsel, ontslag en arbeidsongeschiktheid. DLA kan ervoor zorgen dat uw inkomensverlies volledig wordt vergoed.

Bij ons is uw letselschade in goede handen

Onze politie letselschade deskundige zorgt ervoor dat politie dienstslachtoffers een maximale letselschadevergoeding krijgen. Wat de oorzaak van uw letselschade ook is, wij hebben de kennis in huis om u te helpen. DLA staat achter u en is klaar om uw belangen optimaal te behartigen. Wij procederen bij elke rechtbank in Nederland. Een advocaat van DLA neemt uw zorgen uit handen.

Neem snel contact op

Na een dienstongeval komt er een hoop op u af. U heeft letsel en moet revalideren, u kunt niet meer werken en uw werkgever geeft niet thuis. Heeft u het gevoel dat u er helemaal alleen voor staat? Bel ons op 030-2302060 of klik op de knop en vul het contactformulier in. Maak kennis met onze succesvolle combinatie van persoonlijke aandacht gekoppeld aan de beste politie letselschade hulp.

Vertel uw verhaal, klik hier