Posttraumatische dystrofie

Deze aandoening wordt ook wel Sudeckse dystrofie of CRPS genoemd en kan ernstige gevolgen hebben voor het slachtoffer en zijn familie. De oorzaak van een posttraumatische dystrofie is vaak een relatief klein ongeval.

Als het ongeval is veroorzaakt door een ander dan heeft u waarschijnlijk de mogelijkheid om uw letselschade te claimen om zo een vergoeding te krijgen voor uw schade en smartengeld.

DLA helpt u

Als u DLA inschakelt om u te ondersteunen bij uw letsel, dan staat het letselteam klaar om u stap voor stap te begeleiden . DLA is lid van de vereniging voor letselschade advocaten (LSA) dus de kwaliteit is gegarandeerd.

Ons team bestaat uit verschillende advocaten, medische en andere specialisten op wie een beroep kan worden gedaan met het doel een maximale schadevergoeding van uw letselschade te realiseren. Uiteraard wordt de menselijke kant niet uit het oog verloren; DLA luistert naar uw behoeften en praat in duidelijke en begrijpelijke taal.

Letselschade vergoeding

Als de aansprakelijkheid voor het ongeval wordt erkend, dan zorgt de letselschade advocaat van DLA ervoor dat uw schade wordt verhaald op de tegenpartij. Op deze wijze kan het slachtoffer zich concentreren op de medische behandeling en hoeft hij zich geen zorgen te maken over de juridische procedure.

Ook de kosten van eventuele aanpassingen in het huis, een rolstoel en andere praktische hulpmiddelen om het leven met een posttraumatische dystrofie draaglijker te maken, claimt DLA. Natuurlijk zal ook een vergoeding voor het smartengeld worden gevorderd.

DLA heeft ervaring met posttraumatische dystrofie slachtoffers

Aangezien DLA ervaring heeft met slachtoffers van posttraumatische dystrofie, bent u bij ons aan het juiste adres. De dienstverlening van een letselschade advocaat van DLA te Utrecht kenmerkt zich door service en kennis. DLA neemt de “papierwinkel” uit handen en zet zich volledig voor het slachtoffer in. Onze letselexpert staat aan uw kant zodat u de best mogelijke kans heeft om met succes uw letsel en smartengeld vergoed te krijgen.

DLA werkt ook op pro deo basis

Omdat DLA vindt dat slachtoffers met een kleine beurs ook gebruik moeten kunnen maken van een gespecialiseerde letseladvocaat, werkt DLA mede op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Of een slachtoffer voor een toevoeging in aanmerking komt wordt bepaald door de Raad voor Rechtsbijstand.

Wilt u gratis en deskundig letseladvies of wilt u direct een claim starten, bel ons op 030-2302060 of vul het contactformulier in. DLA maakt het verschil en zorgt ervoor dat u een nieuwe start kunt maken.

Vertel uw verhaal, klik hier