Letselschade door vallen, uitglijden of struikelen

Het overkomt ons allemaal wel eens dat we struikelen of uitglijden. Maar als u de pech heeft dat u bij een uitglijder of struikelpartij ernstig letsel oploopt, dan is het de moeite waard om contact op te nemen met de letselschade advocaten van DLA te Utrecht. Wij onderzoeken voor u of het juridisch mogelijk is om uw letselschade vergoed te krijgen.

Een slecht onderhouden weg, een losliggende tegel of een gladde stoep kan leiden tot val en struikelpartijen met ernstig letsel to gevolg. Veel voorkomende letsels van valpartijen zijn: hoofdletsel, polsbreuk en enkelbreuk.

DLA begrijpt u

De letselschade advocaten van DLA te Utrecht begrijpen dat een wellicht onschuldig en alledaags ongeval ernstig letsel, veel pijn en schade kan veroorzaken. Slachtoffers van valpartijen zijn bij ons aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat u uw letsel volledig vergoed krijgt.

Wij dienen een schadeclaim in

DLA heeft al veel slachtoffers van val en struikelpartijen geholpen aan een maximale letselschade vergoeding. Uw letsel is in goede handen. Wij luisteren naar de slachtoffers en claimen de schade. Onze letselschade deskundigen staan aan uw kant.

Onze ervaren letselexperts zetten zich elke dag in om slachtoffers te helpen aan een letselschadevergoeding. Wij begeleiden u bij letselschade en geven u juridische ondersteuning gedurende het hele letselschadetraject. Wil de tegenpartij uw schade niet vergoeden. Geen probleem, wij procederen bij elke rechtbank.

Hulp bij rechtzaak

De kosten van een letselschade rechtzaak zijn vaak groot en voor veel slachtoffers niet te betalen. Wij vinden dat iedereen, dus ook mensen met minder inkomen, het recht heeft op een goede letselschade advocaat. De letselschade advocaat van DLA werkt ook op pro deo basis. De gesubsidieerde rechtsbijstand wordt zelfs voor u aangevraagd.

Gratis juridisch letselschade advies

U heeft mogelijk recht op een schadevergoeding en wij maken dat mogelijk. Wilt u meer informatie over uw mogelijkheden of wilt u een claim indienen, neem contact met ons op. Bel ons op 030-2302060 of vul het contactformulier in.

Vertel uw verhaal, klik hier