Letselschade door verkeersongeval

U bent het slachtoffer van een verkeersongeval. U eist een vergoeding voor alle schade en gemaakte kosten. De letselschadeadvocaten van DLA staan klaar om u te helpen. Wij geven letselschade hulp en claimen uw schade!

De letseladvocaten van DLA zijn gespecialiseerd in het vergoed krijgen van letselschade door verkeersongevallen.

Wij zijn er trots op dat wij de juridische mogelijkheden in huis hebben om ervoor te zorgen dat slachtoffers van verkeersongevallen krijgen waar ze recht op hebben: een maximale schadevergoeding voor het letsel.

 • No nonsense rechtsbijstand;
 • Volledige financiële compensatie van uw schade;
 • Snelle en doelgerichte aanpak van uw letselschade.

Recht op schadevergoeding na verkeersongeval?

Als het verkeersongeval is veroorzaakt door de schuld van een ander, heeft u mogelijk recht op schadevergoeding. Wij berekenen uw huidige en toekomstige schade.

De hoogte van de schadevergoeding is afhankelijk van uw situatie:

 • Wat is de ernst van het letsel (blijvend of tijdelijk);
 • Hoeveel kosten heeft u gemaakt;
 • Hoeveel inkomsten loopt u mis.

Meer informatie? Klik op schadevergoeding verkeersongeval

Kunt u aanspraak maken op een schadevergoeding na het verkeersongeval? Onze letselschade specialisten zoeken het graag voor u uit. Klik hier voor een gesprek met een deskundig letselschade advocaat voor een beoordeling van uw claim.

Stappenplan letselschade procedure

 • Tegenpartij aansprakelijk stellen;
 • Onderzoeken van de schadeposten;
 • Hoogte schadevergoeding berekenen;
 • Schadeclaim eisen.

Tegenpartij aansprakelijk voor verkeersongeval?

Als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw ongeval, dan kunt u uw schade vergoed krijgen. De extra kosten, de gemiste inkomsten en het smartengeld moeten vergoed worden. Voordat wij kunnen vaststellen of de tegenpartij daadwerkelijk juridisch aansprakelijk is, hebben wij de juiste informatie van u nodig. Bekijk ook: tegenpartij aansprakelijk stellen na verkeersongeval

Meer informatie:

Vul het contactformulier in en vertel ons meer over de toedracht van het ongeval. Zodoende kunnen wij meteen voor u uitzoeken of de tegenpartij aansprakelijk is.

Verwondingen door verkeersongevallen, zoals een botbreuk, rugklachten of een whiplash kunnen grote gevolgen hebben voor u en uw gezin. U krijgt mogelijk te maken met medische kosten, reiskosten, kosten voor huishoudelijke hulp of arbeidsongeschiktheid.

 • Gratis advies? Onze letselschade experts geven slachtoffers altijd gratis letselschade advies. Vul hier het contactformulier in voor een gratis adviesgesprek.

U bent aangereden

Bent u aangereden, heeft u letselschade en wilt u uw schade vergoed krijgen? Als de aanrijding is veroorzaakt door de schuld van de tegenpartij, claimen wij uw schade. U kunt rekenen op uitstekende rechtsbijstand van ervaren letselschadeadvocaten.

Bekijk ook:

Letselschade na auto-ongeluk

Bent u als bestuurder van een auto aangereden door een andere automobilist? De verkeersregels in de Wegenverkeerswet bepalen wie schuldig is aan het ongeval.

Veel voorkomende ongevallen met auto’s is de aanrijding van achteren, de zogenaamde kop-staart botsing. Meestal is de automobilist van de auto die u van achter aanrijdt, aansprakelijk voor uw letsel. Whiplash klachten ontstaan vaak na een botsing achterop. Meer weten over letselschade na auto ongeluk?

 • Huisbezoek mogelijk! Bent u het slachtoffer van een verkeersongeval en kunt u door uw letsel niet naar ons letselschadebureau komen? Geen probleem, een van onze letselschade advocaten komt gewoon naar u toe!

Aangereden op de fiets

Een fietser is in het drukke verkeer een kwetsbare deelnemer. Net zoals een voetganger, krijgt een fietser extra wettelijke bescherming bij een aanrijding met een motorvoertuig zoals een auto, een bestelbus of bus.

Wanneer u als fietser wordt aangereden door een auto, en er is geen sprake van overmacht van de automobilist, dan moet in ieder geval de helft van uw schade worden vergoed. Dus ook als u zelf een verkeersfout maakt, moet minimaal 50% van uw schade worden vergoed.

Kinderen krijgen – behoudens overmacht – altijd hun volledige schade vergoed. Meer informatie over aanrijding op de fiets.

Als voetganger aangereden

Ook een voetganger is een kwetsbare verkeersdeelnemer en wordt juridisch extra beschermd bij verkeersongelukken waarbij een motorvoertuig is betrokken. Ook in deze situatie geldt dat de helft van de schade van de voetganger in ieder geval vergoed moet worden en bij kinderen zelfs de volledige schade. Ga verder naar: voetganger aangereden

Letselschade motorongeluk

Een motorongeluk kan ernstig letsel en zelfs de dood tot gevolg hebben. Bent u of uw dierbare het slachtoffer van een ongeval met de motor en wilt u uw schade vergoed krijgen, ga dan verder naar de pagina motorongeluk of neem dan contact op met onze letselschade specialist.

Wij begeleiden slachtoffers van een verkeersongeval stap voor stap door het hele letselschadeproces.

Aanrijding scooter of brommer

Bestuurders van een scooter of bromfiets zijn vaak betrokken bij een verkeersongeval. Als de tegenpartij schuldig is aan het ongeval, dan kan de bestuurder van een brommer / scooter een schadevergoeding krijgen van zijn schade. Pizzakoeriers of andere koeriers op een brommer of scooter kunnen waarschijnlijk ook een compensatie van de werkgever krijgen. Ga verder naar: scooter/brommer aangereden

Verkeersongeval, kies een advocaat van DLA!

 • Hoge schadevergoeding door samenwerking met verschillende specialisten;
 • Altijd gratis letselschade advies;
 • Lid van de LSA, dus de kwaliteit is gegarandeerd.

Klik hier voor hulp

Zoekt u een letselschadeadvocaat in verband met letselschade door een verkeersongeval? Wilt u juridische bijstand of de volledige zaak uit handen geven? Neem dan vandaag contact met ons op.

Wij zorgen voor een maximale schadevergoeding! Wij helpen slachtoffers uit heel Nederland. Bel 030-2302060 of klik op de onderstaande knop en vul het contactformulier in.

Vertel uw verhaal, klik hier