DoldermanLetselschadeAdvocaat

Maakt deel uit van AHL Advocaten Utrecht
030 230 20 60
Bel voor gratis advies Bel mij terug Contact

Verkeersongeval

U bent het slachtoffer van een verkeersongeval en u heeft letsel. U eist een vergoeding voor alle schade en gemaakte kosten. De letselschade advocaten van DLA staan klaar om u te helpen. Wij bieden juridische hulp bij letselschade. Wij zijn gespecialiseerd in het vergoed krijgen van letselschade door verkeersongevallen.

Wij zijn er trots op dat wij de juridische mogelijkheden in huis hebben om ervoor te zorgen dat slachtoffers van verkeersongevallen krijgen waar ze recht op hebben: de maximale schadevergoeding.

De voordelen:

 • Geen juridische zorgen meer: wij nemen u al het werk uit handen
 • Meer rust: u kunt de tijd nemen om rustig te herstellen
 • Hogere schadevergoeding: dankzij samenwerking met verschillende specialisten

Recht op schadevergoeding na verkeersongeval?

Als het verkeersongeval is veroorzaakt door de schuld van een ander, heeft u mogelijk recht op schadevergoeding. Wij berekenen uw huidige en toekomstige letselschade.

De hoogte van de schadevergoeding is afhankelijk van uw situatie:

 • Wat is de ernst van het letsel (blijvend of tijdelijk);
 • Hoeveel kosten heeft u gemaakt;
 • Hoeveel inkomsten loopt u mis.

Meer informatie? Klik op schadevergoeding verkeersongeval

Kunt u aanspraak maken op een letselschadevergoeding? Wij zoeken het graag voor u uit. Klik hier en vul uw gegevens in. Wij bellen u terug voor een beoordeling van uw claim.

Stappenplan letselschadeprocedure

 • Tegenpartij aansprakelijk stellen;
 • Onderzoeken van de schadeposten;
 • Hoogte schadevergoeding berekenen;
 • Schadeclaim eisen.

Voor meer informatie, bekijk onze pagina: letselschadetraject

Tegenpartij aansprakelijk voor verkeersongeval?

Als de tegenpartij aansprakelijk is, dan kunt u uw schade vergoed krijgen. De extra kosten, de gemiste inkomsten en het smartengeld moeten vergoed worden. Voordat wij kunnen vaststellen of de tegenpartij daadwerkelijk juridisch aansprakelijk is, hebben wij de juiste informatie van u nodig.

Bekijk ook: tegenpartij aansprakelijk stellen na verkeersongeval

Vul het contactformulier in en vertel ons meer over de toedracht van het ongeval. Zodoende kunnen wij meteen voor u uitzoeken of de tegenpartij aansprakelijk is.

Letsel door verkeersongevallen, zoals een botbreuk, rugklachten of een whiplash kunnen grote gevolgen hebben voor u en uw gezin. U krijgt mogelijk te maken met medische kosten, reiskosten, kosten voor huishoudelijke hulp of arbeidsongeschiktheid. Onze letselschade advocaten geven slachtoffers altijd gratis advies.

U bent aangereden

Bent u aangereden, heeft u letselschade en wilt u uw schade vergoed krijgen? De bestuurder die aantoonbaar in de fout is gegaan, is aansprakelijk. Als de aanrijding is veroorzaakt door de schuld van de tegenpartij, claimen wij uw schade. U kunt rekenen op uitstekende rechtsbijstand van ervaren letselschadeadvocaten.

Voor meer informatie, bekijk ook:

Letselschade na auto-ongeluk

Bent u als bestuurder van een auto aangereden door een andere automobilist? De verkeersregels in de Wegenverkeerswet bepalen wie schuldig is aan het ongeval.

Veel voorkomende ongevallen met auto’s is de aanrijding van achteren, de zogenaamde kop-staart botsing. Meestal is de automobilist van de auto die u van achter aanrijdt, aansprakelijk voor uw letsel. Whiplash klachten ontstaan vaak bij een achterop-aanrijding.

Voor meer informatie, bekijk onze pagina: letselschade na auto ongeluk

 • Huisbezoek mogelijk! Heeft u behoefte aan juridische hulp en kunt u door uw letsel niet naar ons advocatenkantoor komen? Geen probleem, één van onze advocaten komt gewoon naar u toe!

Aangereden op de fiets

Een fietser is in het drukke verkeer een kwetsbare verkeersdeelnemer. Net zoals een voetganger, krijgt een fietser extra wettelijke bescherming bij een aanrijding met een motorvoertuig zoals een auto, een bestelbus of bus.

Wanneer u als fietser wordt aangereden door een auto, en er is geen sprake van overmacht van de automobilist, dan moet in ieder geval de helft van uw schade worden vergoed. Dus ook wanneer u als fietser zelf een verkeersfout heeft gemaakt, moet minimaal 50% van uw schade worden vergoed.

Kinderen krijgen – behoudens overmacht – altijd hun volledige schade vergoed.

Voor meer informatie, bekijk onze pagina: aangereden op de fiets.

Als voetganger aangereden

Ook een voetganger is een kwetsbare verkeersdeelnemer en wordt juridisch extra beschermd bij verkeersongelukken waarbij een motorvoertuig is betrokken. Ook in deze situatie geldt dat de helft van de schade van de voetganger in ieder geval vergoed moet worden en bij kinderen zelfs de volledige schade.

Voor meer informatie, bekijk onze pagina: voetganger aangereden.

Letselschade motorongeluk

Een motorongeluk kan ernstig letsel en zelfs de dood tot gevolg hebben. Bent u of uw dierbare het slachtoffer van een ongeval met de motor en wilt u uw schade vergoed krijgen, ga dan verder naar de pagina motorongeluk . Wij begeleiden slachtoffers met letsel na een verkeersongeval stap-voor-stap gedurende het gehele proces.

Letselschade na verkeersongeval? Onze advocaten berekenen al uw schade en voeren de juridische discussie. U ontvangt meer schadevergoeding dan het aanbod wat de verzekeraar u doet. Doe uzelf niet tekort. Schakel hulp in, klik hier

Aangereden op scooter of brommer

Bestuurders van een scooter of bromfiets zijn vaak betrokken bij een verkeersongeval. Als de tegenpartij schuldig is aan het ongeval, dan kan de bromfietser / scooterrijder een (letsel)schadevergoeding claimen. Pizzakoeriers of andere koeriers op een brommer of scooter kunnen waarschijnlijk ook een compensatie van de werkgever krijgen.

Voor meer informatie, bekijk onze pagina: scooter/brommer aangereden

Voor meer informatie over verkeersongevallen, bekijk onze pagina’s:

Excellente ondersteuning bij letselschade

 • Altijd gratis letselschade advies;
 • LSA kwaliteitskeurmerk, dus de kwaliteit is gegarandeerd goed;
 • Hogere schadevergoeding door samenwerking met verschillende specialisten.

Vul het contactformulier in voor gratis advies

Zoekt u een letselschadeadvocaat in verband met letselschade door een verkeersongeval? Wilt u juridische bijstand of de volledige zaak uit handen geven? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Wij claimen de maximale schadevergoeding voor onze cliënten! Hulp aan slachtoffers uit heel Nederland. Klik op de onderstaande knop en vul het contactformulier in.