Aangereden op de fiets

U bent op de fiets aangereden door een ander voertuig. U bent hierbij gewond geraakt of u kampt met klachten. De letselschade advocaten van DLA zijn zeer ervaren met het claimen van schade voor slachtoffers van fietsongevallen. DLA zorgt ervoor dat u uw schade volledig vergoed krijgt.

Ook bij een aanrijding op de fiets geldt: als de aansprakelijkheid voor het ongeval is erkend, dan moeten de advocaatkosten worden betaald, zodat de hoogwaardige juridische letselhulp van DLA u helemaal niets kost!

Meer informatie:

Fietsongeluk? DLA kan helpen

Fietsers zijn kwetsbare deelnemers aan het verkeer. Een aanrijding tussen een fietser en een auto, stadsbus of tram, kan leiden tot zwaar lichamelijk letsel bij het slachtoffer. Vanuit ons letselschadekantoor te Utrecht kunnen wij u juridisch ondersteunen. DLA begeleidt slachtoffers uit heel Nederland gedurende het hele letselschadetraject.

Eigen schuld?

Zelfs als de fietser ook schuld heeft aan het ongeval, kan het nog steeds mogelijk zijn dat u een schadevergoeding krijgt. DLA kent de wet en zet zijn kennis in voor de cliënten. Samen met u wordt koers gezet naar een maximale letselschade vergoeding.

Pro deo letseladvocaat

DLA vindt dat elk slachtoffer recht heeft op gespecialiseerde juridische letselschade hulp. Daarom werkt een letselschade advocaat van DLA ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand. DLA geeft altijd gratis advies en kunt u niet naar het kantoor in Utrecht komen dan komt DLA gewoon naar u toe. Makkelijker kan het niet.

Letselschade vergoeding

Als de aansprakelijkheid voor het ongeluk is erkend, zorgt de letselschade advocaat van DLA dat uw schade wordt vergoed. Er worden voorschotten geregeld in verband met medische kosten, huishoudelijke hulp en inkomensachteruitgang. DLA neemt uw zorgen uit handen.

Of uw fietsongeval nu is ontstaan door een andere fietser, een afslaande vrachtwagen of een onvoorzichtige automobilist, uw letsel is bij DLA in goede handen. DLA luistert naar u en claimt uw schade en smartengeld.

Neem contact met DLA op

Wilt u gratis letselschade advies bel 030-2302060 of vul het contactformulier in. DLA staat klaar om u te helpen.