Hoogte schadevergoeding bij whiplash

U bent het slachtoffer van een arbeidsongeval, verkeersongeval of ander ongeval en u heeft een whiplash opgelopen? Als het ongeluk is veroorzaakt door een ander, heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Wat is de hoogte van uw schadevergoeding na een whiplash?

Hoeveel schadevergoeding u precies ontvangt is afhankelijk van de ernst van het letsel. Wij zijn whiplash specialisten en wij zetten ons in voor een volledige compensatie van uw extra kosten en gemiste inkomsten.

De schadeberekening die wij voor u opstellen bepaalt uiteindelijk grotendeels hoeveel schadevergoeding u ontvangt. Wij claimen in alle gevallen de maximale schadevergoeding bij de tegenpartij.

Neem direct contact met ons op:

 • Uw zaak wordt meteen in behandeling genomen;
 • Wij kunnen uw schadevergoeding berekenen;
 • U ontvangt optimale rechtsbijstand van deskundige letselschade advocaten;

Hoeveel schadevergoeding bij whiplash?

Als de aansprakelijkheid is erkend, kan uw schade worden geïnventariseerd. Onder uw schade wordt in ieder geval verstaan; uw gemaakte kosten, gemiste inkomsten en smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor de pijn en het leed dat het ongeval heeft veroorzaakt.

Veel voorkomende schadeposten zijn:

 • medische kosten (medicijnen, fysiotherapie etc);
 • kosten huishoudelijke hulp;
 • kosten verlies zelfwerkzaamheid;
 • aanpassingen in de woning;
 • misgelopen inkomsten (zwart werk, salaris, bonus, pensioen etc);
 • smartengeld

De hoogte van de vergoeding bij een whiplash zal afhangen van de ernst van uw klachten en de impact die ze hebben op uw leven. Kortdurende klachten zal over het algemeen een kleinere schade opleveren dan blijvende klachten en beperkingen.

Onze letselschade advocaten hebben al veel schadeberekeningen gemaakt voor slachtoffers. Vul het contactformulier in en wij berekenen de hoogte van uw schadevergoeding.

 • Huisbezoek mogelijk! Kunt u door uw lichamelijke klachten niet naar ons kantoor komen? Geen probleem, wij komen graag bij u langs. Wilt u vandaag nog een huisbezoek inplannen? Vul dan het contactformulier in.

Problemen bij vaststelling hoogte schadevergoeding bij whiplash

De hoogte van de schadevergoeding bij whiplash kan problemen opleveren. Vaak is whiplash niet op een röntgenfoto te zien en zijn er geen lichamelijke afwijkingen.

Als gevolg daarvan worden whiplashklachten vaak niet serieus genomen door de tegenpartij en wordt geen rechtvaardige schadevergoeding betaald. Wilt u zeker weten dat u een maximale vergoeding krijgt van uw whiplash schade? Neem dan contact met ons op.

Onze letselschade advocaten zijn gespecialiseerd in het claimen van schadevergoeding bij whiplash. Wij werken samen met medisch specialisten om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft: een volledige compensatie van uw schade.

Whiplash klachten

Als slachtoffer van een ongeval kunt u last krijgen van whiplash-gerelateerde klachten. Whiplash ontstaat doordat uw hoofd voor- en achteruit wordt geslingerd. Het is te vergelijken met de beweging van het einde van een zweep. Slachtoffers met een whiplash hebben vaak te maken met de volgende klachten:

 • nek- en hoofdpijn;
 • rug- en schouderklachten;
 • tintelingen in armen;
 • vermoeidheid, concentratieproblemen, slaapproblemen en vergeetachtigheid.

Wilt u meer lezen over de meest voorkomende klachten bij een kop staart botsing?

Bent u het slachtoffer van een ongeval en heeft u een whiplash? Neem dan contact op met onze letselschade advocaten. Wij zoeken uit of u recht heeft op een letselschade schadevergoeding. Bel 030- 230 20 60 of volg de link, stel uw vraag en wij nemen contact met u op.

Schadevergoeding bij whiplash: wie is aansprakelijk?

Als u slachtoffer bent geworden van een ongeval waarbij u whiplash klachten heeft, zal eerst de aansprakelijkheid moeten worden vastgesteld. Wie is verantwoordelijk voor uw schade? Whiplash komt vaak voor bij een achterop aanrijding tussen twee auto’s.

Voor meer informatie, zie ook: whiplash letsel

Bij een zogenaamde kop-staartbotsing is meestal de bestuurder van het voertuig dat achterop het voorste voertuig is geklapt aansprakelijk. Wilt u meer lezen over wie schuldig bij botsing achterop andere auto?

Schakel nu één van onze letselschade advocaten in, wij zoeken uit wie aansprakelijk is voor uw letselschade. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk en claimen uw schade. Ik wil contact met een letselschade specialist

Neem contact met ons op

U bent het slachtoffer van een ongeval en u heeft whiplash. Geeft uw zaak uit handen en laat onze letselschade advocaten uw schade voor u claimen.

Onze advocaten begeleiden slachtoffers stap voor stap in het gehele schadetraject. Wij berekenen de hoogte van uw schadevergoeding bij een whiplash. U hoeft zich geen zorgen meer te maken, want wij nemen alle discussie met de tegenpartij uit handen. U bent verzekerd van deskundige advocaten die zich inzetten voor een maximale vergoeding van uw schade door een whiplash.

Bel nu 030-230 20 60 of vul het contactformulier in en u wordt teruggebeld. U ontvangt altijd gratis letselschade advies!

Vertel uw verhaal, klik hier