Onze visie & kernwaarden

Het claimen van letselschade kan op verschillende manieren gebeuren. Dolderman Letselschade Advocaat streeft naar optimale rechtsbijstand voor slachtoffers. Wij hebben daarom 4 kernwaarden ontwikkeld.

1. Wij hechten veel waarde aan goede communicatie

Onze letselschade advocaten vinden het belangrijk dat een slachtoffer bij aanvang van een letselschadeprocedure informatie ontvangt over wat hem te wachten staat. Wij leggen dan ook in begrijpelijke taal de verschillende stappen in het letselschadetraject uit. Ook adviseren wij onze cliënten over de gevolgen van bepaalde beslissingen in de procedure.

Communicatie betekent voor onze letseladvocaten ook dat een slachtoffer precies weet wat er in zijn procedure speelt. Wij houden onze cliënten dan ook volledig op de hoogte van de stand van zaken. Onze advocaten zijn bereikbaar per email, telefoon en een gesprek op kantoor of bij het slachtoffer thuis behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Onze dienstverlening richt zich op de wensen en behoeften van onze cliënten. Dat betekent dat wij ook luisteren naar onze cliënten en openstaan voor de mening van het slachtoffer. Wij proberen onze cliënten zoveel mogelijk te betrekken in de procedure.

Zie ook de pagina: Letselschade advocaat Mr. Vincent Dolderman

2. Wij gaan daadkrachtig te werk

Wij streven naar een actieve en daadkrachtige aanpak van uw letselschade. Dat betekent dat onze advocaten de zaak direct oppakken en ook de leiding nemen in het proces. Wij nemen de hele zaak uit handen van het slachtoffer.

Dat betekent overigens niet dat wij zonder de informatie van onze cliënten kunnen. Het claimen van een letselschadevergoeding is een proces dat de advocaat samen met het slachtoffer moet doorlopen.

3. Wij zijn onafhankelijk

Dolderman Letselschade Advocaat is onder andere lid van de ASP en WAA. Dit zijn verenigingen bestemd voor advocaten die alléén voor slachtoffers optreden.

Onze advocaten hebben dan ook geen enkele band met enige verzekeraar. Wij hebben maar één belang en dat is het belang van onze cliënten. Wij zijn volkomen onafhankelijk en dienen exclusief het belang van slachtoffers.

4. Vertrouw op onze deskundigheid

Dolderman Letselschade Advocaat heeft ruime ervaring in het claimen van schade en voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard.

Wij zijn namelijk lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Wilt u meer lezen over onze keurmerken?

Letselschade? Vertel uw verhaal

Heeft u letsel en wilt u contact met een van onze letselschade advocaten? Klik op de onderstaande knop, vul uw email in, stel uw vraag en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op 030-2302060

Vertel uw verhaal, klik hier