Keurmerken

Dolderman Letselschade Advocaat biedt slachtoffers deskundige rechtshulp bij het claimen van letselschade. Wij zijn lid van de LSA, ASP en WAA. Ook hebben wij het keurmerk specialisatievereniging.

Slachtoffers kunnen dan ook rekenen op eersteklas letsel begeleiding. Wij helpen u en nemen uw zorgen uit handen.

Zie ook: onze visie & kernwaarden

Aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten

De LSA is een specialisatievereniging voor letselschade advocaten. Om een LSA advocaat te mogen worden moet je voldoen aan zeer strenge eisen. Dit zijn de voorwaarden:

  • Minimaal 5 jaar advocaat en ruime ervaring in het claimen van letselschade;
  • Afronden van een 1 jarige letselschade opleiding (grotius opleiding);
  • Elk jaar verplichte bijscholing.

Aan de hand van deze strenge eisen wordt de kwaliteit en de deskundigheid van de LSA advocaat gewaarborgd. De specialist bij uitstek op het gebied van afhandeling van letselschadezaken.

Wij zijn lid van de LSA.

Meer weten over de LSA, klik hier
Zie ook, onze ledenpagina

Wij zijn lid van de ASP vereniging

Dolderman Letselschade Advocaat is ook lid van de ASP. De advocaten die aangesloten zijn bij de ASP treden alleen op voor letselslachtoffers en moeten ook voldoen aan strenge toelatingseisen. De ASP advocaat moet minimaal lid zijn van de LSA.

Meer lezen over de ASP, klik hier

Werkgroep Artsen Advocaten

Een letselschade zaak is een juridische procedure waarbij altijd medische aspecten een rol spelen. Bij het claimen van schade zal dan vaak ook overleg moeten plaatsvinden tussen advocaten en artsen. De werkgroep brengt advocaten en artsen samen om te bevorderen dat het schaderegelingsproces soepeler voor slachtoffers verloopt.

De advocaten van de WAA mogen alleen optreden voor slachtoffers en mogen geen banden hebben met verzekeraars.

Volg de link en lees meer over de WAA

Zie ook: onze visie & kernwaarden

Letselschade? Vertel uw verhaal

Slachtoffers staan niet alleen. U kunt rekenen op de best mogelijke juridische hulp bij letselschade. Deel uw verhaal en ervaar de uitstekende service. Bel ons op 030-2302060 of klik hieronder op de knop en vul het contactformulier in.

Vertel uw verhaal, klik hier