Mr. V. Dolderman

Mr_V_Dolderman

DLA is de claimspecialist voor uw letselschade

DLA ondersteunt letselslachtoffers die schade hebben door allerlei soorten ongelukken (arbeidsongevallen, verkeersongevallen, medische fouten, geweld, gebrekkige producten en bijtincidenten door dieren). Wil de tegenpartij niet betalen, dan legt DLA uw zaak aan de rechter voor. DLA claimt, onderhandelt en procedeert.

Kwaliteit gegarandeerd met DLA

DLA is zeer ervaren met het indienen van schadeclaims en het berekenen van letselschade. Daarbij is mr. V Dolderman lid van de vereniging voor letselschade advocaten (LSA) waarvoor zeer strenge toelatingseisen gelden. In Nederland zijn ongeveer 300 advocaten die lid zijn van de LSA; dit zijn de echte letselexperts.

Voor meer informatie, zie ook: onze visie & kernwaarden

DLA werkt samen met en onder naam van AHL advocaten in Utrecht

Aartsen Hekman Lodder zijn specialisten op het gebied van arbeidsrecht, strafrecht, wia en ww. Deze samenwerking is waardevol omdat letselschadeslachtoffers te maken kunnen krijgen met ontslag en arbeidsongeschiktheid. Zo ontvangen onze cliënten de beste advocaten voor elk probleem.

DLA helpt letselslachtoffers

Vanuit het letselschade advocatenkantoor in de binnenstad van Utrecht worden slachtoffers uit heel Nederland geholpen. DLA geeft letselschadeslachtoffers altijd gratis juridisch advies. Een advocaat van DLA werkt ook op pro deo basis. Kunt u niet naar ons kantoor komen, dan komt een advocaat toch naar u voor het eerste gesprek.

Bent u niet tevreden over uw huidige schaderegelaar?

DLA neemt graag uw letselschadezaak over en zorgt ervoor dat u een maximale letselschade vergoeding krijgt. Twijfelt u over de behaalde resultaten van uw huidige belangenbehartiger, dan kan DLA een second opinion geven. Uw dossier wordt bestudeerd en u krijgt een oordeel over het resultaat.

Zie ook de pagina: keurmerken

Ook ambtenaren zijn bij DLA aan het juiste adres

DLA heeft al veel ambtenaren met succes begeleid naar een optimale schadevergoeding van het letsel. Voor ambtenaren met letselschade door dienstongevallen, gelden andere (procedure) regels. Zeer weinig letselspecialisten zijn daarvan op de hoogte. Gelet op de jarenlange ervaring met ambtenaren leidt DLA militairen, politieagenten, en veteranen feilloos door het doolhof van rechtspositionele aanspraken en restschade.

Kies voor DLA

De belangen zijn groot, dus kies uw advocaat met zorg. Kies voor een advocaat van DLA. Wilt u zorgeloos uw letselschade claimen. Neem dan contact met op. Bel 030-2302060 of vul het contactformulier in en u wordt teruggebeld. DLA staat aan uw kant.