DoldermanLetselschadeAdvocaat

Maakt deel uit van AHL Advocaten Utrecht
030 230 20 60
Bel voor gratis advies Bel mij terug Contact

Letselschade Advocaat Utrecht

LSA advocaat
Wij voldoen aan de hoogst denkbare kwaliteitseisen

U heeft letsel. Een ander is daarvoor verantwoordelijk. U bent op zoek naar een letselschade advocaat in Utrecht. Heeft u lichamelijk letsel of geestelijke schade en wilt u uw schade verhalen?

Dolderman Letselschade Advocaat is aangesloten bij de LSA; ons letselschadetraject voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard.

Wij zijn gevestigd in de binnenstad van Utrecht aan de Van Asch van Wijckskade 31. Ons kantoor maakt deel uit van AHL Advocaten te Utrecht.

Onze letselschade advocaten bieden juridische hulp aan slachtoffers en wij zorgen ervoor dat u uw schade vergoed krijgt. Klik hier en lees de ervaring van Jeroen, één van onze cliënten. Bekijk hier onze visie en kernwaarden. Wij ondersteunen u, stap voor stap, gedurende het gehele letselschadetraject.

De voordelen:

● Geen juridische zorgen: wij nemen u al het werk uit handen
● Meer rust: u kunt de tijd nemen om rustig te herstellen
● Hogere schadevergoeding: dankzij samenwerking met verschillende specialisten

Letselschade advocaat Mr. Vincent Dolderman staat bekend om zijn jarenlange ervaring en succes met het claimen van schadevergoeding voor letsel door ongevallen. Ontvang gratis advies. Klik hier en vertel ons wat er is gebeurd.

De heer Dolderman neemt uitgebreid de tijd om zaken uit te leggen en de verklaren, mijns inzien zijn kenmerk. Complexe juridische onderdelen in een zaak die lastig zijn om te begrijpen voor mensen zonder juridische kennis worden goed en begrijpelijk uitgelegd, ook als dit tijd kost.

De heer Dolderman is mijns inzien een top-advocaat, hij is eerlijk en oprecht, geeft zeer goede adviezen en uitmuntende juridische hulp, voornamelijk op momenten dat het als cliënt erg lastig was de zaak te overzien of te begrijpen. Lees meer >>

Wat is letselschade?

Als u het slachtoffer bent van een ongeval en u heeft lichamelijke klachten of geestelijke schade, dan spreekt men van letselschade. Is het ongeval veroorzaakt door de schuld van een ander, dan kunt u een vergoeding krijgen voor:

  1. Gemaakte kosten;
  2. Gemiste inkomsten;
  3. Smartengeld.

Klik hier en bekijk veel gestelde vragen en antwoorden.

In de hele regio Utrecht: huisbezoek mogelijk

Wij begrijpen dat een slachtoffer in verband met zijn letsel niet altijd naar ons advocatenkantoor in Utrecht kan komen. Om die reden komen de letselschadeadvocaten van DLA, indien gewenst, ook naar u toe! Wij werken in de hele regio.

Letseladvocaat inschakelen? Klik hier en vertel ons wat er is gebeurd. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw zaak te bespreken. Ons eerste advies is altijd gratis. Wij zetten ons maximaal in voor onze cliënten en wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Ik kan een ieder die betrokken is bij een conflict of arbeidsongeval waarbij mogelijk sprake is van schade en/of letsel aanraden om contact op te nemen met mr. Dolderman. Het is een gedreven advocaat die het belang van zijn cliënt voor alles stelt. Lees meer over de ervaring van J.G.L. Wecke

Letsel na verkeersongeval?

Een ongeval zit in een klein hoekje en dat geldt zeker voor het verkeer. Verkeersongevallen zoals kop-staart botsingen, een aanrijding op de fiets, een motorongeluk of een voetganger die wordt aangereden door een auto, kunnen voor veel lichamelijk letsel zorgen.

Vanuit ons advocatenkantoor in Utrecht begeleiden wij slachtoffers van verkeersongevallen. Voor meer informatie, bekijk onze pagina: verkeersongeval Utrecht.

Letsel na bedrijfsongeval?

Indien u een bedrijfsongeval is overkomen, dan is waarschijnlijk uw werkgever aansprakelijk. Uw werkgever heeft een zeer strenge plicht om voor de veiligheid van werknemers te zorgen. Veel voorkomende schade door bedrijfsongevallen zijn brandwonden, amputatie, botbreuken, gehoorbeschadiging en rugklachten.

Dolderman Letselschade in Utrecht neemt uw zorgen uit handen. Onze rechtsbijstand is erop gericht om te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft, namelijk een financiële compensatie van uw schade.

Voor meer informatie, bekijk onze pagina: bedrijfsongeval Utrecht. Klik hier en bekijk veel gestelde vragen en antwoorden.

Ons advocatenkantoor is gevestigd aan de Van Asch van Wijckskade 31 in Utrecht (in het uiterste noorden van het centrum).

Whiplash opgelopen?

Ook voor het claimen van schade door een whiplash, kunt u contact met ons opnemen. Onze letseladvocaten kunnen u direct van dienst zijn. Slachtoffers van whiplash hebben vaak last van nekpijn, hoofdpijn, uitstralende pijn naar de armen en klachten van vermoeidheid en concentratieproblemen.

Hoewel een whiplash in eerste instantie onschuldig kan lijken, kunnen de klachten soms hardnekkig zijn en zorgen voor een ontwrichting van uw leven.

Vanuit ons letselschadebureau in Utrecht werken wij samen met een team van deskundige whiplash specialisten. Wij helpen slachtoffers bij het indienen van een rechtvaardige schadeclaim.

Voor meer informatie, bezoek onze pagina whiplash.

Andere letselschade opgelopen?

Uiteraard bieden wij ook rechtsbijstand bij letselschade door een beroepsziekte, hondenbeet, misdrijf, gebrekkige producten, en bij vallen of uitglijders.

Heeft u een dwarslaesie, psychische schade of hersenletsel? Wij begeleiden u stap voor stap door het gehele letseltraject zodat u zich volledig kunt richten op uw revalidatie.

Voor meer informatie, bekijk onze pagina andere letselschade.

Schadevergoeding claimen

Heeft u letsel en is een ander aansprakelijk? Wilt u een advocaat inschakelen om uw schade vergoed te krijgen? Onze experts bieden u de juridische hulp die u nodig heeft. Wij helpen u bij het indienen van een schadeclaim.

Meer weten over het claimen van letselschade? Plan een afspraak in voor een gratis adviesgesprek. Klik hier, vul het contactformulier in en u wordt op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld. Wij zetten ons maximaal in voor onze cliënten en wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Van Asch van Wijckskade 31, Utrecht

Ons letselschadebureau bevindt zich in het centrum van Utrecht aan de Van Asch van Wijckskade 31. Het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of per auto. Ons experts kunnen u ook thuis bezoeken!

Locatie van Dolderman Letselschade Advocaat op Google Maps (wij zijn gevestigd in de buurt van de Plompetorengracht en de Voorstraat)

Veel gestelde vragen bij letselschade

Gelet op onze jarenlange ervaring bij het claimen van letselschade, weten wij welke vragen slachtoffers van ongevallen vaak hebben. Wij hebben daarom een opsomming gemaakt met veel gestelde vragen en de antwoorden.

Klik hier en bekijk veel gestelde vragen en antwoorden.

  • Wij werken ook pro deo en op basis van no-cure, no-pay;
  • Wij gaan daadkrachtig te werk;
  • Ons traject voldoet aan de hoogst denkbare kwaliteitseisen.

Neem contact op voor gratis juridisch advies

Heeft u letsel en wilt u een (pro deo) advocaat inschakelen? Ons enthousiaste team van letselschadeadvocaten staan klaar om u te helpen. Wij zetten ons maximaal in voor onze cliënten en wij zijn pas tevreden als u dat bent. Klik op de onderstaande knop en vul het contactformulier in.