Letselschade Advocaat Utrecht

U heeft een ongeval gehad en u zoekt een letselschade advocaat in Utrecht? Heeft u lichamelijk letsel of geestelijke schade en u wilt uw schade verhalen?

Wij zijn gevestigd in de binnenstad van Utrecht. Onze letselschade advocaten bieden juridische hulp aan slachtoffers en wij zorgen ervoor dat u uw schade vergoed krijgt.

Bij Dolderman Letselschade Advocaat in Utrecht staat het slachtoffer centraal. Neem vandaag contact met ons letselschadekantoor op want:

  • Wij bieden altijd gratis letselschade advies;
  • Wij bieden no nonsense rechtsbijstand;
  • Wij dienen direct een schadeclaim in bij de tegenpartij.

Wat is letselschade?

Als u het slachtoffer bent van een ongeval en u heeft lichamelijke klachten of geestelijke schade, dan spreekt men van letselschade. Is het ongeval veroorzaakt door de schuld van een ander, dan kunt u een vergoeding krijgen voor:

  1. Gemaakte kosten;
  2. Gemiste inkomsten;
  3. Smartengeld.

In Utrecht, bezoek aan huis mogelijk

Wij begrijpen dat een slachtoffer in verband met zijn letsel niet altijd naar ons letselschadebureau in Utrecht kan komen. Om die reden komen de letselschade specialisten van DLA ook naar u toe! Wij werken in de hele regio.

Wilt u direct een afspraak maken?

Letselschade na verkeersongeval?

Een ongeval zit in een klein hoekje en dat geldt zeker voor het verkeer. Verkeersongevallen zoals kop-staart botsingen, een fietsongeval, een motorongeluk of een voetganger die wordt aangereden door een auto, zorgen nog steeds voor veel lichamelijk letsel.

Vanuit ons letselschade advocaten kantoor in Utrecht begeleiden wij slachtoffers van verkeersongevallen. Meer informatie over het vergoed krijgen van schade door een verkeersongeval?

Letselschade na bedrijfsongeval?

Indien u een bedrijfsongeval hebt gehad, dan is waarschijnlijk uw werkgever aansprakelijk. Uw werkgever heeft een zeer strenge plicht om voor de veiligheid van werknemers te zorgen. Veel voorkomende schade door bedrijfsongevallen zijn bandwonden, amputatie, botbreuken, gehoorbeschadiging en rugklachten.

Dolderman Letselschade Advocaat Utrecht neemt uw zorgen uit handen. Onze rechtsbijstand is erop gericht om te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft, namelijk een financiële compensatie van uw schade. Volg de link en u krijgt meer advies over letsel door bedrijfsongevallen.

Whiplash opgelopen na aanrijding?

Ook voor het claimen van schade door een whiplash, kunt u bij onze letselschadespecialisten in Utrecht terecht. Slachtoffers van whiplash hebben vaak last van nekpijn, hoofdpijn, uitstralende pijn naar de armen en klachten van vermoeidheid en concentratieproblemen.

Hoewel een whiplash in eerste instantie onschuldig kan lijken, kunnen de klachten soms hardnekkig zijn en zorgen voor een ontwrichting van uw leven.

Vanuit ons letselschadebureau in Utrecht werken samen met een team van deskundige whiplash specialisten en wij helpen slachtoffers bij het indienen van een rechtvaardige schadeclaim. Meer informatie over letselschade en schadevergoeding bij whiplash in Utrecht?

Andere letselschade opgelopen?

Uiteraard biedt onze schade advocaat in Utrecht ook rechtsbijstand bij letselschade door een beroepsziekte, hondenbeet, misdrijf, gebrekkige producten, en bij vallen of uitglijders.

Heeft u een dwarslaesie, psychische schade of hersenletsel? Wij begeleiden u stap voor stap door het gehele letseltraject zodat u zich kunt richten op uw revalidatie. Voor meer info, ga verder naar overige letselschade Utrecht.

Uw schade claimen

Wilt u een advocaat inschakelen om uw schade vergoed te krijgen? Onze experts Utrecht bieden juridische hulp bij letselschade. Wij helpen u bij het indienen van een schadeclaim. Meer weten of het claimen van schade? Neem direct contact op met ons letselschadebureau in Utrecht en u wordt meteen door een van onze advocaten te woord gestaan.

  • Ons letselschadebureau bevindt zich in het centrum van Utrecht aan de Van Asch van Wijckskade 31. Het kantoor is gemakkelijk met het openbaar vervoer of per auto bereikbaar. Ons experts kunnen u ook thuis bezoeken!


Locatie van Dolderman Letselschade Advocaat op Google Maps (wij zijn gevestigd in de buurt van de Plompetorengracht en de Voorstraat)

Veel gestelde vragen bij letselschade

Gelet op onze jarenlange ervaring bij het claimen van letselschade schade, weten wij welke vragen slachtoffers van  ongevallen vaak hebben. Wij hebben daarom een opsomming gemaakt met veel gestelde vragen en de antwoorden. Direct doorgaan naar veel gestelde vragen.

Neem contact met ons op. U krijgt altijd gratis letselschade advies

Heeft u letsel en wilt u een (pro deo) advocaat inschakelen? Ons enthousiaste team van letselschade advocaten in Utrecht staat klaar om u te helpen. Wij zetten ons maximaal in voor onze cliënten en wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bel 030-2302060 of vul het contactformulier in.