Letsel na bedrijfsongeval in Utrecht

Bent u het slachtoffer van een arbeidsongeval en u wordt geconfronteerd met letselschade? Door uw verwondingen maakt u extra kosten en loopt u inkomsten mis?

Onze advocaat arbeidsongeval in Utrecht beoordeelt uw zaak gratis en wij begeleiden slachtoffers bij het aansprakelijk stellen van de werkgever.

Vanuit ons advocatenkantoor in Utrecht geven wij rechtsbijstand aan werknemers na een ongeval op het werk. Wij zijn gespecialiseerd in het claimen van schade door bedrijfsongevallen.

Dolderman Letselschade Advocaat onderscheidt zich door:

 • Het geven van goede en duidelijke uitleg aan werknemers;
 • Ervaren en goed opgeleide letselschade advocaten;
 • Maximale inzet om een volledige schadevergoeding te eisen.

Ons letselschadebureau bevindt zich aan de Van Asch van Wijckskade 31 in de binnenstad van Utrecht. Zowel per auto als met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar.

Schadevergoeding bedrijfsongeval

Onze letselschade advocaten stellen uw werkgever aansprakelijk en claimen een schadevergoeding van de werkgever. Als u gewond bent geraakt tijdens de werktijd op de werkvloer, en het ongeval is niet het gevolg van uw eigen opzet, dan heeft u waarschijnlijk recht op een schadevergoeding.

Als de werkgever zijn zorgplicht tegenover het personeel heeft geschonden, dan zal de schade van de werknemer vergoed moeten worden.

Heeft u recht op een schadevergoeding arbeidsongeval? De kans is groot. De letselspecialisten van ons advocatenbureau in Utrecht zoeken het graag voor u uit.

Zorgplicht werkgever

Elke werkgever heeft een zeer strenge plicht om te zorgen voor de veiligheid van zijn personeel. De baas moet ervoor zorgen voor een veilige werkplaats, veilige machines, goede instructies en hulpmiddelen zoals gehoorbescherming, helmen en veiligheidschoenen.

 • Wilt u een gratis letselschade advies om te bepalen of u uw werkgever aansprakelijk kunt stellen voor uw schade? Klik hier en volg de link om gelijk in contact te komen met onze letselschade advocaat in Utrecht.

Letselschade na arbeidsongeval

Veel voorkomende letsels van een arbeidsongeval zijn een botbreuk, been breuk, amputatie, psychische schade, brandwonden, whiplash door val, gehoorbeschadiging, elektrocutie en hernia. Deze letsels kunnen uw hele leven op de kop zetten.

 • Vrijblijvend huisbezoek. Wilt u een advocaat arbeidsongeval inschakelen maar u kunt door uw lichamelijke klachten niet naar ons letselschadebureau in Utrecht komen? Onze letselschade expert komt dan naar u toe.

Alle extra kosten zoals reiskosten medische kosten en huishoudelijke hulp, moeten worden vergoed. Als het bedrijfsongeluk heeft geleid tot arbeidsongeschiktheid, dan moet ook de loon- en pensioenschade worden vergoed.

Ook moet de werkgever smartengeld vergoeden. Zelfs de advocaatkosten moeten worden betaald. Kortom, alle schade moet worden betaald!

Zo werkt een procedure schadevergoeding bedrijfsongeval

 1. Verzamelen bewijsmateriaal;
 2. Werkgever aansprakelijk stellen voor letselschade;
 3. Medische schade en financiële schade inzichtelijk maken;
 4. Schadeclaim indienen tegen werkgever;

Aansprakelijkheid uitzendbureau

Bent u werkzaam via een uitzendbureau en heeft u een ongeluk op het werk gehad, dan kunt u zowel het uitzendbureau als het bedrijf waar u uw werkzaamheden uitvoerde aansprakelijk stellen. Als één van de twee partijen de aansprakelijkheid erkent, dan kunt u uw schade verhalen.

Gratis letselschade advies of een huisbezoek

Onze letselschadespecialisten geven altijd gratis advies. Wanneer een slachtoffer van een bedrijfsongeval door zijn lichamelijke klachten niet naar ons advocatenkantoor in Utrecht kan komen, dan komen wij naar u toe!

Onze juridische hulp is erop gericht het slachtoffer zoveel als mogelijk te ontlasten van ingewikkelde juridische discussies. Wij zetten ons in om een rechtvaardige letselschade schadevergoeding te realiseren.

Wilt u direct uw letselschade claimen? Neem contact met ons letselschade advocatenkantoor in Utrecht op.

Letselschade door fouten van collega’s

Heeft u een ongeval tijdens het werk gehad en het ongeluk is veroorzaakt door en fout van een collega, dan is uw werkgever waarschijnlijk aansprakelijk voor uw letsel. Onze experts zijn zeer ervaren met het claimen van schade door een bedrijfsongeval, zodat wij precies zullen uitzoeken welke partijen we aansprakelijk moeten stellen.

Wij nemen uw zorgen uit handen

Indien u ons inschakelt zullen wij u ondersteunen gedurende het gehele letselschadetraject. Wij werken met de beste medisch specialisten en onze letselschade advocaat is lid van de Vereniging voor Letselschade Advocaten.

 • Het slachtoffer centraal. Wij luisteren naar onze cliënten;
 • Heldere communicatie in begrijpelijke taal;
 • Volledige schadevergoeding voor de werknemer.

Neem contact op en schakel ons in!

Schadevergoeding voor arbeidsongeval? Onze ervaren letselschade advocaten verlenen eerste klas rechtsbijstand . Wij vinden het belangrijk dat een slachtoffer krijgt waar hij recht op heeft namelijk een rechtvaardige schadevergoeding!

Klik op ‘neem contact op’ en vul uw naam, e-mailadres en bericht in. Een specialist van ons letselschadebureau in Utrecht neemt zo snel als mogelijk contact met u op. Wij zorgen voor directe hulp bij een bedrijfsongeval.