Whiplash opgelopen in Utrecht

Een auto ongeval, een bedrijfsongeluk of een ander ongeval dat whiplash klachten tot gevolg heeft, kan het leven van een slachtoffer en zijn gezin flink onderste boven zetten. Onze whiplash advocaat in Utrecht is bekend met de ernstige gevolgen van een whiplash zowel op medisch als op financieel gebied.

Neem contact met ons advocatenkantoor in Utrecht op voor juridische hulp. Door onze jarenlange ervaring met het claimen van letselschade zorgen wij voor een rechtvaardige whiplash schadevergoeding.

Schakel een letselschade advocaat whiplash in:

 • Wij werken in de hele regio Utrecht, dus altijd bij u in de buurt;
 • Wij gaan direct voor u aan de slag;
 • Wij eisen een volledige schadevergoeding bij whiplash.

Advocaatkosten worden betaald door tegenpartij

Indien u een whiplash heeft opgelopen door een ongeluk, en de tegenpartij is daarvoor aansprakelijk, dan heeft u recht op een whiplash schadevergoeding. De redelijk gemaakte advocaatkosten moeten ook worden betaald. Het inschakelen van een letselschade advocaat hoeft u dus niets te kosten.

Bij een kop-staartaanrijding of indien u vanachter wordt aangereden, is meestal de bestuurder van het motorvoertuig dat u aanreed aansprakelijk. Hij of zijn verzekeraar zal dus uw schade moeten vergoeden.

Ons letselschadebureau ligt aan de van Asch van Wijckskade 31 in de binnenstad van Utrecht. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Onze specialisten werken in de hele provincie.

Whiplash klachten

Whiplash klachten ontstaan vaak na een auto ongeluk, met name bij een kop-staartbotsing of bij een botsing waarbij het slachtoffer vanachter wordt aangereden. Door de klap van de aanrijding wordt het hoofd heftig voor- en achteruit geslingerd.

Whiplash slachtoffers hebben vaak last van de volgende symptomen:

 1. Pijn in de nek;
 2. Hoofdpijn;
 3. Schouderklachten;
 4. Concentratieproblemen, vermoeidheid en geheugenstoornis.

Direct juridische hulp van een whiplash advocaat bij het indienen van een schadeclaim? !

Hoogte schadevergoeding bij whiplash

Als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letsel, dan dienen wij een schadeclaim in. Welk bedrag u kunt eisen is afhankelijk van de ernst van uw klachten, de gemaakte kosten en de gemiste inkomsten.  Een whiplash kan ernstig zijn, zodat de schade bedragen fors kunnen zijn.

 • Kunt u door uw lichamelijk letsel niet naar ons letselschadebureau in Utrecht komen? Wij begrijpen uw situatie en daarom komt onze whiplash expert naar u toe!

Berekening schadeclaim whiplash

Om te bepalen hoeveel schade u kunt verhalen, zal onze whiplash advocaat eerst uw medische en financiële schade inzichtelijk moeten worden gemaakt. Daarna zullen wij met behulp van de beste rekenmeesters de hoogte van de vergoeding berekenen. Als het exacte bedrag vaststaat zullen wij een schadeclaim indienen die recht doet aan uw letsel. De uitkering kan fors uitpakken omdat alle kosten moeten worden vergoed.

Veel voorkomende schadeposten zijn:

 • Medische kosten;
 • Reiskosten;
 • Kosten voor huishoudelijke hulp;
 • Gemiste inkomsten, vooral bij arbeidsongeschiktheid;
 • Pensioenschade;
 • Smartengeld.

Gratis advies van letselschade specialist

De whiplash advocaten van ons advocatenkantoor in Utrecht nemen uw zorgen uit handen en wij zullen u in elke stap van het letselschadetraject begeleiden. Onze juridische hulp heeft tot doel een zo hoog mogelijke schadevergoeding te realiseren.

Gedurende het traject zullen wij:

 • De tegenpartij aansprakelijk stellen;
 • Uw medische schade inzichtelijk maken;
 • uw financiële schade berekenen;
 • voorschotten claimen;
 • onderhandelen met de verzekeraar;
 • een rechtvaardige schadeclaim whiplash indienen.

Nekpijn na een aanrijding? U wilt een schadeclaim indienen na een kop-staartbotsing? Dolderman Letselschade Advocaat in Utrecht is landelijk bekend om zijn ervaring en succes met het claimen van schadevergoeding voor letsel door verkeersongevallen. Neem vandaag vrijblijvend contact met ons op.

Wij nemen uw zorgen uit handen

Als u een whiplash advocaat van DLA inschakelt om u te begeleiden, dan wordt u volledig ondersteund gedurende het gehele letseltraject. De voordelen op een rij:

 1. wij zorgen voor een rechtvaardige schadevergoeding;
 2. u kunt zich volledig richten op het genezingsproces;
 3. u hoeft zich niet bezig te houden met ingewikkelde juridische vragen.

Neem vandaag contact op

Whiplash schadevergoeding claimen? Wij zijn lid van de Vereniging voor Letselschade Advocaten dus de kwaliteit van onze rechtsbijstand is gegarandeerd. Onze whiplash advocaat in Utrecht gaat direct aan de slag om zo snel als mogelijk voorschotten voor u uitbetaald te krijgen.

Klik op ‘neem contact op’ en vul uw naam, e-mailadres en bericht in en u wordt direct teruggebeld door een van onze specialisten. U kunt ook bellen 030-2302060.